Η Jennifer Aniston με αφορμή τα βραβεία Emmy, έδωσε το παρών σε μία εκδήλωση της Ακαδημίας της Τηλεόρασης για την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά The Morning Show, που πρωταγωνιστεί.
Η 55χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στα studio της Paramount φορώντας ένα μακρύ φόρεμα με φλοράλ πάτερν, σε μωβ χρώμα, με κεραμιδί λουλούδια. Το στενό φόρεμα με τις τιράντες spaghetti συνδυάστηκε τέλεια με ένα ζευγάρι σκούρα κόκκινα σανδάλια με τριγωνικό πάτο. Από κοσμήματα, η Aniston επέλεξε ένα παντατίφ σε χρυσό, με μια πέτρα – δάκρυ από ρουμπίνι, καθώς και βραχιόλια από ματ χρυσό.

Μαζί της εμφανίστηκαν στην εκδήλωση οι συμπρωταγωνιστές της Jon Hamm, Billy Crudup και Mark Duplass. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψει στις οθόνες μας η σειρά, καθώς η απεργία των σεναριογράφων που πραγματοποιήθηκε πέρυσι αναμένεται να καθυστερήσει την έναρξη των γυρισμάτων της.
