Cinema

«Dear Paris»: η νέα ταινία της Μόνικα Μπελούτσι στην Πόλη του Φωτός-το πρώτο τρέιλερ

Η νέα ταινία της Μόνικα Μπελούτσι φέρει τον τίτλο «Dear Paris», και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Μαρζάν Σατραπί, με το σενάριο να θέλει αλληλένδετες ιστορίες παριζιάνων να ακροβατούν ανάμεσα στο σκοτεινό χιούμορ και την βαθιά ανθρωπιά μέσα από τις καταστάσεις που βιώνουν.

Το Studiocanal έδωσε το επίσημο τρέιλερ για την ταινία , με ένα εκπληκτικό καστ που περιλαμβάνει τους Monica Bellucci, Rossy de Palma, Alex Lutz, Martina García, Eduardo Noriega και Ben Aldridge.

«Τι είναι αυτό που κάνει τη ζωή να αξίζει να τη ζήσει κάποιος; Την απάντηση δίνουν μια σειρά από αλληλένδετες ιστορίες, με κάτοικους του Παρισιού οι οποίοι βλέπουν τη ζωή τους να ανατρέπεται όταν ο θάνατος τους χτυπά την πόρτα. Μια αυτοκαταστροφική Ιταλίδα ντίβα της όπερας (Μόνικα Μπελούτσι) «ξυπνά» στο νεκροτομείο για να συνειδητοποιήσει ότι ο δικός της θάνατος πέρασε απαρατήρητος. Ένας Βρετανός κασκαντέρ (Μπεν Όλντριτζ) βρίσκεται να αμφισβητεί το ίδιο του το επάγγελμα όταν ο γιος του τραυματίζεται ενώ μια μια εκκεντρική ηλικιωμένη Κολομβιανή (Ρόσι ντε Πάλμα) συνάπτει συμφωνία με τον ίδιο τον θάνατο», αναφέρει η επίσημη σύνοψη. «Ενώ ο κάθε χαρακτήρας προσπαθεί να συνδεθεί με ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία, η πόλη του φωτός, της αγάπης και των άπειρων επιλογών λάμπει πιο φωτεινή από ποτέ».

Το σενάριο έχει γράψει η Γαλλοϊρανή σκηνοθέτις μαζί με τη Marie Madinier σε παραγωγή του Isaac Sharry. Σύμφωνα με το Social News XYZ η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις γαλλικές αίθουσες στις 12 Ιουνίου ενώ μία ημέρα αργότερα στην χώρα μας.

Σχολιάστε