Culture

Sani Festival: το καταξιωμένο φεστιβάλ επιστρέφει

Μην χάσεις τη μαγευτική αυτή εμπειρία!

Συνεχίζοντας μία παράδοση 32 ετών, το καταξιωμένο φεστιβάλ του Sani Resort επιστρέφει από τις 6 Ιουλίου έως τις 10 Αυγούστου για το καθιερωμένο ραντεβού με τους φίλους της μουσικής από όλον τον κόσμο, ενώνοντας τις jazz, pop και folk μελωδίες, με την κλασική μουσική και το έντεχνο λαϊκό τραγούδι, αλλά και τις διαχρονικές επιτυχίες των παγκόσμιων charts με τις νέες δημιουργίες σπουδαίων καλλιτεχνών, γεμίζοντας τον Μεσογειακό ουρανό με ακόμη περισσότερα αστέρια.

Το πρόγραμμα των συναυλιών ανοίγει στις 6 Ιουλίου ο παγκοσμίου φήμης τενόρος Plácido Domingo, που επιστρέφει στην Ελλάδα για μία συγκλονιστική εμφάνιση με τις σημαντικότερες στιγμές της πολυβραβευμένης καριέρας του, ανεβαίνοντας στη σκηνή με τη Χριστίνα Πουλίτση, τον Γιώργο Περρή και την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης υπό τη διεύθυνση του μαέστρουJordi Bernàcer.

Στις 13 Ιουλίου στον Λόφο της Σάνης θα αντηχήσει η μαγευτική φωνή μίας από τις σημαντικότερες σύγχρονες τζαζ ερμηνεύτριες και αγαπημένης του ελληνικού κοινού, της Madeleine Peyroux, που θα παρουσιάσει το ολοκαίνουριο άλμπουμ της «Let’s Walk». Ένας από τους μεγαλύτερους σούπερ σταρ της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, που στα 83 του χρόνια εξακολουθεί να επηρεάζει την pop σκηνή, ο μοναδικός Tom Jones θα ξεσηκώσει το κοινό του Sani Festival στις 20 Ιουλίου σε μία ιστορική συναυλία όπου θα ερμηνεύσει διαχρονικές, αλλά και νεότερες επιτυχίες του.

Το μουσικό πρόγραμμα του μήνα συνεχίζεται στις27 Ιουλίου με το αφιέρωμα σε έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες μουσικοσυνθέτες που έχουν σημαδέψει την ιστορία του ελληνικού έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού, τον Μίμη Πλέσσα, που φέτος γιορτάζει τα 100 του χρόνια. Στο μοναδικό αυτό ταξίδι θα μας οδηγήσουν με τις εμφανίσεις τους, ο Στέφανος Κορκολής, ο Δημήτρης Μπάσης και η Σοφία Μανουσάκη.

Καθώς θα βρίσκεται σε περιοδεία με το πέμπτο της άλμπουμ, «How Were We To Know», το Σάββατο 3 Αυγούστου, η Emeli Sandé θα επισκεφτεί την Χαλκιδική για μία αξέχαστη συναυλία, όπου υπόσχεται να μαγέψει το κοινό με την ιδιαίτερη φωνή και τις μελωδίες της, ενώ στο φινάλε του φετινού Sani Festival, στις 10 Αυγούστου, ο Λόφος της Σάνης θα πλημμυρίσει με τις χαρακτηριστικές κιθάρες και τσιγγάνικες μελωδίες των Gipsy Kings. Η θρυλική μπάντα, με frontman τον Tonino Baliardo, συνθέτη εμβληματικών hits, όπως το «Bamboleo» και το «Djobi Djoba», θα συνεπάρει το κοινό με μια εκρηκτική εμφάνιση κάτω από τα αστέρια!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SANI FESTIVAL

CLASSICAL WAVES 
ΣΑΒΒΑΤΟ 06.07

Plácido Domingo 

Eιδική συμμετοχή: Χριστίνα Πουλίτση & Γιώργος Περρής

Mε την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης

Yπό τη διεύθυνση του μαέστρου Jordi Bernàcer

Εισιτήρια για Placido Domingo: ΕΔΩ

JAZZ ON THE HILL 
ΣΑΒΒΑΤΟ 13.07 

Madeleine Peyroux

Εισιτήρια για Madeleine Peyroux: EΔΩ

INTERNATIONAL SOUNDS 
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.07 

Tom Jones
Εισιτήρια για Tom Jones: ΕΔΩ

GREEK VARIATIONS 
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.07

Στον Αιώνα του Μίμη Πλέσσα 

με τους Στέφανο ΚορκολήΔημήτρη ΜπάσηΣοφία Μανουσάκη
Εισιτήρια για Μίμη Πλέσσα: ΕΔΩ

INTERNATIONAL SOUNDS
ΣΑΒΒΑΤΟ 03.08 

Emeli Sandé
Εισιτήρια για Emelie Sandé: ΕΔΩ

SOUNDS OF THE WORLD
ΣΑΒΒΑΤΟ 10.08 

Gipsy Kings 

με τον Tonino Baliardo

ΕIΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ GIPSY KINGS: ΕΔΩ

Όλες οι συναυλίες διεξάγονται στον Λόφο της Σάνης,

με Ώρα Έναρξης 21:30



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
www.sanifestival.gr

facebook | instagram
twitter: @sanifestival | youtube: TheSaniFestival

Τ: +30 2314 -400.800 & +30 23740-99.400

Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται!

ONLINE: www.more.com

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

SYMVOLI Conference & Cultural Management 

[Βενιζέλου 3, Στοά Λεβή, Τ: +30 2310 433099] 

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: σε όλα τα ξενοδοχεία του Sani Resort

Σχολιάστε