«Άγρια Σιωπή»: Το επόμενο κεφάλαιο μετά το «Μονοπάτι του Αλατιού»

Η συνέχεια της αληθινής ιστορίας της συγγραφέα Raynor Winn, του μπεστ σέλερ Το μονοπάτι του αλατιού, έρχεται με ένα καινούργιο βιβλίο με τον τίτλο Άγρια Σιωπή.

To υποψήφιο για το βραβείο Wainwright for Nature Writing 2021 μιλάει για τη ζωή της Ρέινορ και του συζύγου της Μοθ που είναι περίπλοκα συνυφασμένη με τα θαύματα της φύσης. Έχοντας διανύσει 630 μίλια κατά μήκος του «Μονοπατιού του Αλατιού», διασχίζοντας την αγγλική ακτογραμμή, βρήκαν παρηγοριά στους βράχους, τον ουρανό και τη χαλικώδη γη, που τώρα νιώθουν σαν το σπίτι τους. Ο Μοθ βρίσκεται στο τελικό στάδιο μιας ανίατης ασθένειας, όμως δίπλα στη φύση, ανακαλύπτει ότι όλα είναι δυνατά.
Η επιστροφή τους στην καθημερινότητα αποδεικνύεται πρόκληση – μέχρι που μια τυχαία χειρονομία από έναν αναγνώστη της ιστορίας τους αλλάζει τα πάντα. Η ευκαιρία να ξαναδώσουν ζωή σε μια όμορφη αγροικία φωλιασμένη βαθιά στους λόφους της Κορνουάλης είναι το νέο μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσουν. Μια ιστορία για την ελπίδα, την αγάπη αλλά και για τη ζωτική σημασία της σύνδεσης του ανθρώπου με τη φύση.

Άγρια Σιωπή

Κατηγορία: Βιογραφίες -Απομνημονεύματα
Μετάφραση: Γωγώ Αρβανίτη
Επιμέλεια: Ελένη Γεωργοστάθη
ISBN: 978-960-645-572-8
Κωδικός: 84323
Διαστάσεις: 14 Χ 20,5
Σελίδες: 416
Τύπος εξωφύλλου: Μαλακό
Χρώμα: Μονόχρωμο
Τιμή: 17,70 €

Η Ρέινορ Γουίν

Η συγγραφέας
Η Ρέινορ Γουίν, αφότου ολοκλήρωσε το µονοπάτι της νοτιοδυτικής ακτής, συνεχίζει να κάνει τακτικά πεζοπορίες µεγάλων αποστάσεων και να γράφει για τη φύση, την έλλειψη στέγης και το ελεύθερο κάµπινγκ. Ζει στην Κορνουάλη µε τον σύζυγό της Μοθ και τον σκύλο τους Μόντι. Το πρώτο της βιβλίο To μονοπάτι του αλατιού μεταφράστηκε σε 19 γλώσσες και ήταν υποψήφιο στη βραχεία λίστα για το Costa Book Award, ενώ έχει πωλήσεις άνω του μισού εκατοµµυρίου αντιτύπων παγκοσμίως. Στην Άγρια σιωπή, η Ρέινορ περιγράφει πώς άλλαξε τη ζωή της όταν έχασε το σπίτι της.



Σχολιάστε