Anemone: το πρώτο τρέιλερ της ταινίας -επιστροφής του Ντάνιελ Ντέι-Λιούις στο cinema

Το πρώτο της τρέιλερ έχει η ταινία Anemone που σηματοδοτεί την επιστροφή του Ντάνιελ Ντέι-Λιούις στους κινηματογράφους. Να σημειωθεί πως την σκηνοθεσία του φιλμ έχει ο γιός του Ρόναν Ντέι-Λιούις.

Το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε αποκαλύπτει μια σκοτεινή και ατμοσφαιρική ιστορία δύο αδελφών: του μεσήλικα οικογενειάρχη (Σον Μπιν) που εγκαταλείπει το προάστιο σπίτι του για να αναζητήσει τον αποξενωμένο, ερημίτη αδελφό του (Ντέι-Λιούις) στα δάση της βόρειας Αγγλίας. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη δε, το «Anemone» είναι «ένα οικογενειακό δράμα για ζωές που διαλύθηκαν από φαινομενικά αξεπέραστα κληρονομικά τραύματα». Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης (26 Σεπτεμβρίου – 13 Οκτωβρίου).

Να σημειωθεί πως ο Ντάνιελ Ντέιλ-Λιούις μετά την «Αόρατη Κλωστή» του Πολ Τόμας Αντερσον το 2017 αποσύρθηκε από το σινεμά. Και τώρα επιστρέφει! Την φωτογραφία της ταινίας έχει ο Μπεν Φόρντσμαν.

Σχολιάστε