Το πρώτο τρέιλερ για την ταινία του σκηνοθέτη Τζον Φαβρό, «The Mandalorian and Grogu», την επερχόμενη ταινία “Star Wars” με πρωταγωνιστή τον Πέδρο Πασκάλ από τη σειρά του Disney+ “The Mandalorian”, μόλις αποκαλύφθηκε.Η ταινία «The Mandalorian and Grogu» ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2024 ως η επόμενη ταινία “Star Wars” σε ανάπτυξη και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Μαΐου 2026. Εκτός από τον χαρακτήρα του Πασκάλ, τον μασκοφόρο Μανδαλοριανό, και τον αξιολάτρευτο σύντροφό του Γκρόγκου (γνωστότερο ως Baby Yoda), το καστ περιλαμβάνει επίσης τη Σιγκούρνι Γουίβερ ως πιλότο μαχητικού, τον Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ ως τον γιο του Τζάμπα δε Χατ και τον Τζόνι Κόιν ως έναν αυτοκρατορικό πολέμαρχο.

Ο Φαβρό είχε δηλώσει όταν ανακοινώθηκε η ταινία:
«Αγάπησα να αφηγούμαι ιστορίες που διαδραματίζονται στον πλούσιο κόσμο που δημιούργησε ο Τζορτζ Λούκας. Η προοπτική να φέρω τον Μανδαλοριανό και τον μαθητευόμενό του, Γκρόγκου, στη μεγάλη οθόνη είναι εξαιρετικά συναρπαστική.» Η σειρά “The Mandalorian” διαδραματίζεται μετά την πτώση της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας στην ταινία “Star Wars: Return of the Jedi”, όπου ένας μοναχικός μισθοφόρος (ένας Μανδαλοριανός από τον πλανήτη Μανταλόρ) περιπλανιέται στις εξωτερικές περιοχές του αχαλίνωτου γαλαξία. Στην πορεία, γνωρίζει τον Γκρόγκου (ένα πλάσμα με ευαισθησία στη Δύναμη από το ίδιο είδος με τον Δάσκαλο Τζεντάι Γιόντα), και οι δυο τους δημιουργούν έναν απίθανο δεσμό καθώς ταξιδεύουν στον γαλαξία, αποφεύγοντας τα κατάλοιπα της Αυτοκρατορίας και συναντώντας χαρακτήρες από ολόκληρο το σύμπαν του Star Wars.
Ο Φαβρό είναι παραγωγός της ταινίας μαζί με την πρόεδρο της Lucasfilm, Κάθλιν Κένεντι, και τον Ντέιβ Φιλόνι, Chief Creative Officer της Lucasfilm και πρώην επικεφαλής σκηνοθέτης της αγαπημένης animated σειράς “Star Wars: The Clone Wars”.
