Η Αν Χάθαγουεϊ τράβηξε τα βλέμματα με τα παπούτσια της σεζόν

Συνεχίζεται η παπαράτσι τρέλα με το επερχόμενο sequel «The Devil Wears Prada 2″ με φωτογραφίες των πρωταγωνιστριών να γεμίζουν τα social media μας. Αυτή τη φορά τα λευκά παπούτσια «mohawk pumps» Prada που φόρεσε η Αν Χάθαγουεϊ έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις και τις αντιδράσεις.
Στο συγκεκριμένο look, η ηθοποιός φορά ένα λευκό παντελόνι με ένα κομψό λευκό μπλουζάκι, που ξεχώριζε με τα ιδιαίτερα κοσμήματα, μια ασημένια αλυσίδα με κρίκους και ένα μαργαριταρένιο κολιέ. Το σύνολο ολοκληρώνεται με μια μαύρη τσάντα-χαρτοφύλακα, τέλεια για τις απαιτήσεις του γραφείου. Και φυσικά, το πιο εντυπωσιακό κομμάτι ήταν τα παπούτσια της, που κέρδισαν όλα τα βλέμματα.

Τα kitten heels είναι από τη νέα συλλογή του οίκου Prada και αποκαλούνται «Mohawk pumps», χάρη στη χαρακτηριστική τους σιλουέτα που θυμίζει το punk χτένισμα με τις μυτερές αιχμές. Τα εντυπωσιακά αυτά παπούτσια διατίθενται σε τρεις αποχρώσεις, κλασικό μαύρο, ιδιαίτερο βιολετί και μοντέρνο πράσινο ελάτης, με την τιμή τους να αγγίζει τα 1.150 ευρώ.

Πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία
Η πολυαναμενόμενη συνέχεια του The Devil Wears Prada ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την Παρασκευή 1 Μαΐου 2026, μόλις λίγες ημέρες πριν το εμβληματικό Met Gala, που παραδοσιακά πραγματοποιείται την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου. Η ημερομηνία δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού η θεματολογία της ταινίας συνδέεται άμεσα με τον κόσμο της μόδας.

GC Images


Σχολιάστε