Cinema

Γιατί τελικά ο Ντάνιελ Κρεγκ εγκατέλειψε τον Τζέιμς Μποντ;

"Αυτή θα είναι η τελευταία μου περιπέτεια Τζέιμς Μποντ" είπε.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο ήταν έτοιμος να παραιτηθεί από την κινηματογραφική σειρά Τζέιμς Μποντ προτού αποφασίσει να επιστρέψει για την τελευταία ταινία.

Ο ηθοποιός, ο οποίος δήλωσε ότι θα προτιμούσε να «κόψει τις φλέβες του» από το να επιστρέψει ως Βρετανός κατάσκοπος μετά τα γυρίσματα του ‘Spectre’ το 2015, θα εμφανιστεί στη νέα ταινία “ No Time to Die”, που παραλίγο να ναυαγήσει μετά την αποχώρηση του σκηνοθέτη, Ντάνι Μπόιλ.

Ήταν άγνωστο για κάποιο χρονικό διάστημα αν ο Κρεγκ θα επέστρεφε – και ο Άγγλος ηθοποιός αποκάλυψε ότι αυτό οφειλόταν στον τραυματισμό που υπέστη στα γυρίσματα του “ Spectre”.

«Τελείωσα τα γυρίσματα της ταινίας με ένα σπασμένο πόδι» δήλωσε στο Entertainment Weekly.

«Έπρεπε να θέσω στον εαυτό μου το ερώτημα – ήμουν φυσικά ικανός να κάνω [άλλη ταινία Μποντ] ή ήθελα να κάνω κάτι άλλο; Επειδή το να τηλεφωνείς στη γυναίκα σου λέγοντας «έχω σπάσει το πόδι μου» δεν είναι ευχάριστο. «

Ήταν η παραγωγός της κινηματογραφικής σειράς Μπάρμπαρα Μπροκόλι που έπεισε τον Άγγλο ηθοποιό να υποδυθεί τον 007 για άλλη μια φορά.

«Αισθάνθηκε στο τέλος της τελευταίας ταινίας ότι κουράστηκε» ανέφερε η κινηματογραφική παραγωγός.

«Του είπα: «δεν νομίζω, νομίζω ότι υπάρχει και άλλη ιστορία του Μποντ για να αφηγηθείς». «Ευτυχώς συμφώνησε με αυτό” τόνισε η Μπάρμπαρα Μπροκόλι.
Ο Ντάνιελ Κρεγκ επιβεβαίωσε στη συνέντευξη ότι τελικά ότι το “ No Time to Die” είναι η τελευταία του ταινία Τζέιμς Μποντ.

«Αυτή θα είναι η τελευταία μου περιπέτεια Τζέιμς Μποντ» είπε.

Το “ No Time to Die” σε σκηνοθεσία Κάρι Φουκουνάγκα αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Απριλίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: