Ένα ακόμα τρέιλερ της ταινίας«Thor: Love and Thunder» έρχεται από την Marvel και μας προετοιμάζει για την πρεμιέρα τον Ιούλιο.
Σε αυτό βλέπουμε τον κακό της ταινίας, τον Γκορ, τον Σφαγέα των Θεών, τον οποίο υποδύεται ο Κρίστιαν Μπέιλ, αλλά και τον Ράσελ Κρόου στον ρόλο του Δια. Επιπλέον ο χαρακτήρας της Νάταλι Πόρτμαν ξετυλίγεται ως η νέα Θορ και την απολαμβάνουμε στο πλευρό του Κρις Χεμσγουορθ να πολεμούν δίπλα δίπλα.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας: «μετά τα γεγονότα του Avengers: Endgame, ο Θορ προσπαθεί να βρει την εσωτερική γαλήνη, αλλά πρέπει να επιστρέψει στη δράση και να στρατολογήσει τη Βαλκιρία, τον Κοργκ και την Τζειν Φόστερ – η οποία έχει γίνει ο Mighty Thor – για να σταματήσει τον Γκορ, τον Σφαγέα των Θεών, από το να εξαφανίσει όλους τους θεούς».
Το «Thor: Love and Thunder» σε σκηνοθεσία του Τάικα Γουατίτι θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 8 Ιουλίου.
