Fashion

Νικόλ Κίντμαν: Με ολόχρυσο φόρεμα παρέλαβε το Life Achievement Award

Η ουρά πέντε μέτρων που έπεφτε πίσω της πρόσθετε το απαραίτητο στοιχείο εντυπωσιασμού που τράβηξε τα βλέμματα.

Για την προσφορά της στον κινηματογράφο τιμήθηκε η Νικόλ Κίντμαν από το American Film Institute’s Life Achievement Award gala στο Λος Άντζελες το βράδυ της Παρασκευής, φορώντας ένα glamorous custom-made ολόχρυσο φόρεμα του οίκου Balenciaga. Η ηθοποιός τιμήθηκε στο γκαλά με το βραβείο Life Achievement Award από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου.

Nicole Kidman arrives at the 49th AFI Life Achievement Award honoring her on Saturday, April 27, 2024, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Το αμάνικο φόρεμά της τόνιζε τη σιλουέτα της, ενώ η ουρά πέντε μέτρων που έπεφτε πίσω της στο κόκκινο χαλί πρόσθετε το απαραίτητο στοιχείο εντυπωσιασμού που τράβηξε τα βλέμματα.
Η Νικόλ Κίντμαν ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ασορτί χρυσό ρολόι και δαχτυλίδια, καθώς και με ένα ζευγάρι μυτερές μαύρες γόβες. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός συνοδευόταν στο κόκκινο χαλί από τον σύζυγό της Κιθ Ούρμπαν.

Nicole Kidman, left, and Keith Urban arrive at the 49th AFI Life Achievement Award honoring Kidman on Saturday, April 27, 2024, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Το πολύτιμο βραβείο της παρέδωσε η Μέριλ Στριπ, στην οποία η Κίντμαν υποκλίθηκε σε ένδειξη σεβασμού για το σύνολο της δικής της ασύλληπτης πορείας. H Στριπ είπε από το πόντιουμ:

«Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, αλλά είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει». Πρόσθεσε μάλιστα ότι «έμεινε άφωνη» από την ερμηνεία της Κίντμαν την πρώτη ημέρα των γυρισμάτων της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς Big Little Lies του 2017.

«Εκείνη ήταν η στιγμή που έφτασα είδα από τόσο κοντά τα τρομερά χαρίσματα που έχει η Νικόλ, και τη μέθοδοτης, και τη απίστευτη «τράπεζα συναισθημάτων’ που έχει μέσα της, και την αντοχή της και την ορμή της να είναι καλλιτέχνης και την πειθαρχία της. «Δεν έχω συνέλθει από εκείνη την πρώτη μέρα, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στη ζωή μου».

Nicole Kidman arrives at the 49th AFI Life Achievement Award honoring her on Saturday, April 27, 2024, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Παραλαμβάνοντας το βραβείο της, η Κίντμαν είπε ότι η Στριπ υπήρξε το «φάρος» της κατά τη διάρκεια της καριέρας της, και πρόσθεσε: «Πάντα ήσουν εσύ και κανείς δεν μπορεί να σε αγγίξει». Πλήθος σταρ τίμησαν την Κίντμαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση, όπως η φίλη της και ηθοποιός Νάομι Γουάτς και οι Morgan Freeman και Reese Witherspoon.

Η Νάομι Γουάτς (reuters)

Σχολιάστε