Cinema

Η Gwyneth Paltrow φέρνει το Goop στο Netflix (BINTEO)

Το Goop Lab θα εξερευνήσει τη γυναικεία ευεξία μέσα από ένα εντελώς νέο πρίσμα.

Το Goop, το αντισυμβατικό lifestyle brand της Gwyneth Paltrow βρήκε το δρόμο του προς το Netflix με 6 επεισόδια που θα αρχίζουν να προβάλλονται μέσα στον Ιανουάριο.

Βάσει του πρόσφατου trailer, η σειρά θα ρίξει φως στις εκκεντρικές πρακτικές που προτείνει το Goop. Σύμφωνα με ένα επίσημο δελτίο τύπου από το Netflix, η σειρά σχεδιάζει να «σπρώξει τα όρια και την εξερεύνηση πάνω σε θέματα που αφορούν την ευεξία».

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιανουαρίου στο Netflix.

Το Netflix και το Goop μοιράστηκαν το επίσημο trailer για τα 6 επεισόδια που θα φέρουν στις οθόνες των θεατών το μοντέρνο, σέξι και ολιστικό lifestyle brand της Paltrow. Το trailer δίνει μια πρώτη γεύση για το τι θα ακολουθήσει στο Goop Lab, με την Paltrow να κάνει ερωτήσεις σε ειδικούς ευεξίας, εναλλακτικών μορφών θεραπείας, σεξουαλικής υγείας και πολλές ακόμα ειδικότητες με τις οποίες το ευρύ κοινό δεν είναι εξοικειωμένο. Παρουσιάστρια του show θα είναι η Gwyneth Paltrow μαζί με την chief content officer του Goop, Elise Loehnen.

Θα υπάρχει ψυχεδέλεια, μέντιουμ, και οι οργασμοί σε αφθονία.
Το trailer δε δείχνει κάποια συγκεκριμένη γραμμή και μάλλον αυτό γίνεται σκόπιμα. Παρόλο που δεν είναι γνωστό όλο το πρόγραμμα, γίνεται ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή πώς στο Goop Lab θα υπάρχει ψυχεδέλεια, μέντιουμ και αντισυμβατικές πρακτικές για να βελτιώσουν οι γυναίκες την ευεξία τους – μεταξύ άλλων και τους οργασμούς τους. «Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε στο Goop είναι να εξερευνήσουμε ιδέες που μοιάζουν απόμακρες ή τρομακτικές» εξηγεί ένα μέλος της ομάδας.


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τα προφανή συμπεράσματα που προκύπτουν από την επίσημη αφίσα. Η Gwyneth Paltrow ποζάρει χαμογελαστή με ένα ροζ φόρεμα σε ένα background που μοιάζει πολύ με γυναικείο κόλπο με  tagline «Reach New Depths”. Ίσως η ομάδα του Goop θέλει να προκαλέσει ή απλά να δείξει με σαφήνεια τι πρόκειται να ακολουθήσει στο Netflix. Το σίγουρο είναι πάντως ότι το poster προκάλεσε το Twitter να δώσει τις δικές του εκδοχές.

πηγη: harpersbazaar.gr

Σχολιάστε