Fashion

«I told ya»: η ιστορία πίσω από το viral t-shirt της Zendaya

Το σχέδιο έγινε για πρώτη φορά γνωστό τη δεκαετία του 1990, όταν ο John F. Kennedy Jr., φόρεσε ένα λευκό μπλουζάκι με το ίδιο μήνυμα.

Για ακόμη μια φορά viral για τις στυλιστικές της επιλογές γίνετε η Zendaya με αφορμή το φιλμ «Challengers». Ένα t-shirt με το logo «I told ya» που φοράει η ηθοποιός σε μία από τις σκηνές της ταινίας, αλλά φόρεσε και σε ένα χαλαρό look στους δρόμους της Νέας Υόρκης έγινε η αφορμή για να κυκλοφορήσει εκ νέου από τον οίκο Loewe.

Η Zendaya στην έξοδο της με το διάσημο t-shirt

Το σχέδιο έγινε για πρώτη φορά γνωστό πριν από τρεις και πλέον δεκαετίες, τη δεκαετία του 1990, όταν ο John F. Kennedy Jr., γιος του πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, φόρεσε ένα λευκό μπλουζάκι με το ίδιο μήνυμα. Στην πραγματικότητα, δεν το φόρεσε μόνο μία φορά – οι παπαράτσι τον απαθανάτισαν με το κομμάτι σε αρκετές περιπτώσεις: αρχικά, παίζοντας με τον σκύλο του και στη συνέχεια σε εμφανίσεις του με τη σύζυγό του, Κάρολιν Μπεσέτ Κένεντι.

JFK Jr.

Ο Jonathan W. Anderson που σχεδίασε τα κουστούμια της ταινίας, παραδέχτηκε ότι το στιλ του John F. Kennedy Jr. Αποτέλεσε έμπνευση για την ταινία, αλλά κυρίως για τα ρούχα του Patrick Zweig, του χαρακτήρα του Josh O’Connor. Σε συνέντευξή του στο WWD, ο σχεδιαστής δήλωσε: «Όταν ο JFK Jr. ήταν νεότερος, στις δεκαετίες του ‘80 και του ‘90, είχε υιοθετήσει ένα αβίαστο στιλ στην γκαρνταρόμπα του -σαν να μπορούσε να φορέσει οτιδήποτε και το σεξαπίλ του θα παρέμενε αλώβητο».

O JFK Jr.

Ο Anderson πρόσθεσε ότι το t-shirt ταιριάζει απόλυτα με τον χαρακτήρα του Ο’Κόνορ, δεδομένου ότι δεν τον ενδιαφέρει και πολύ η εξωτερική του εμφάνιση. Μάλιστα, ο Anderson έχει ενσωματώσει το σλόγκαν και σε άλλα κομμάτια.

Josh O’Connor (Getty Images)

Ο O’Connor φόρεσε ένα πουκάμισο με το ίδιο μήνυμα στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο. Ο ίδιος ο σχεδιαστής επίσης επέλεξε το γκρι μπλουζάκι στην πρεμιέρα στη Ρώμη, ενώ στα εγκαίνια της νέας έκθεσης της Loewe, «Crafted World», στη Σαγκάη, φόρεσε ένα λευκό φούτερ με το πλέον viral σύνθημα.

Ο Luca Guadagnino με τον Jonathan W. Anderson

Η ταινία

Το «Challengers» έχει γίνει μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της δεκαετίας, με ένα καστ που αποτελείται από τη Zendaya, τον Josh O’Connor (γνωστός και ως νεαρός πρίγκιπας Κάρολος από το The Crown) και τον Mike Faist (West Side Story του Steven Spielberg). Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Luca Guadagnino και η υπόθεση της ταινίας έχει θέμα της το τέννις.

Η Zendaya, κατά τη διάρκεια του press tour, εμφανίστηκε με διάφορα outfit εμπνευσμένα από το άθλημα της ταινίας και είχαν επιμεληθεί όλα από τον ταλαντούχο στιλίστα Λο Ροτς.

Το trailer της ταινίας:

Σχολιάστε