Victoria Beckham: «μία χρονιά έντονης ψυχοθεραπείας» ήταν το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Η Victoria Beckham τοποθετήθηκε για το ντοκιμαντέρ της στο Netflix αναφέροντας πως ήταν γι’ αυτήν «μία χρονιά έντονης ψυχοθεραπείας». Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στο Time100 Summit στη Νέα Υόρκη, η σχεδιάστρια δήλωσε πως θέλησε να το κάνει ως «control freak» αρχικά, αλλά τελικά ένιωσε ότι άφησε στην άκρη την ανάγκη να ελέγχει τα πάντα. «Για να είμαι ειλικρινής, απόλαυσα αρκετά τη διαδικασία», είπε, εξηγώντας ότι το να βλέπει τη ζωή και την πορεία της από απόσταση την έκανε ιδιαίτερα συναισθηματική.

Να σημειωθεί πως το ντοκιμαντέρ «Victoria Beckham», κυκλοφόρησε σε 3 επεισόδια τον Οκτώβριο του 2025 κακ ακολουθεί τη ζωή και την πορεία του πρώην Spice Girl και επιχειρηματία πίσω από το fashion brand της, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά πιο προσωπικές και επαγγελματικές πτυχές της καθημερινότητάς της.

Όπως ανέφερε, το ντοκιμαντέρ τη βοήθησε να αναλογιστεί όσα έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια, από τις απορρίψεις που βίωσε από νεαρή ηλικία μέχρι τις δυσκολίες που αντιμετώπισε χτίζοντας τη δική της επιχείρηση στη μόδα. «Συνειδητοποίησα ότι έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου ακούγοντας “όχι”, ότι δεν είμαι αρκετά καλή για διάφορους λόγους. Και κάθε φορά που έπεφτα, σηκωνόμουν ξανά», είπε χαρακτηριστικά. Η ίδια παραδέχτηκε επίσης ότι για πρώτη φορά ένιωσε πραγματικά περήφανη για τον εαυτό της. «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό», σχολίασε.

Το ντοκιμαντέρ άγγιξε και τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει τα προηγούμενα χρόνια γύρω από το brand της και την οικονομική του πορεία. Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφέρει ότι στην αρχή υπήρχαν σχόλια πως το fashion label της ήταν «δεύτερο» και «κενό ουσίας» ή ότι ο David Beckham τη στήριζε οικονομικά. «Η επιχείρησή μου πέρασε δύσκολα και εγώ μαζί της. Αυτό δεν ήταν άποψη, ήταν γεγονός», είχε πει. Η Victoria Beckham μίλησε ακόμη για το πώς εκείνη και ο σύζυγός της έχουν μάθει να διαχειρίζονται τη δημόσια έκθεση και τα συνεχή πρωτοσέλιδα γύρω από την οικογένειά τους. «Αυτό συμβαίνει από τότε που ήμουν 20 χρονών», είπε. «Έχω έναν υπέροχο σύζυγο που με στηρίζει πολύ. Είμαστε πάντα ο ένας δίπλα στον άλλον και έμαθα εδώ και καιρό να μην δίνω σημασία στον θόρυβο».

Σχολιάστε