Ο Ράιαν Γκόσλινγκ επιτέλους δικαιώθηκε έπειτα από 10 χρόνια και η αφίσα του «La La Land» αλλάζει! Η Lionsgate αποκάλυψε τη νέα επετειακή αφίσα για τα 10 χρόνια του «La La Land», διορθώνοντας μια λεπτομέρεια που ο ίδιος ο ηθοποιός είχε δηλώσει επανειλημμένα ότι τον ενοχλούσε: τη θέση του χεριού του στην εμβληματική αρχική αφίσα της ταινίας.
Σε συνέντευξή του το 2024 στο The Wall Street Journal Magazine, ο Γκόσλινγκ είχε εξομολογηθεί πως υπάρχει μία στιγμή από τη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία που εξακολουθεί να τον «στοιχειώνει». «Χορεύαμε με την Έμα και δεν ήξερα ότι αυτή η στιγμή θα γινόταν η επίσημη αφίσα της ταινίας. Έπρεπε να έχουμε τα χέρια μας σηκωμένα, αλλά εγώ σκέφτηκα ότι θα ήταν πιο ωραίο να κρατήσω το χέρι μου πιο επίπεδο, παρόλο που όλοι μου έλεγαν ότι δεν ήταν καλή ιδέα. Ήμουν βέβαιος ότι ήταν πιο κουλ», είχε πει.
Στη συνέχεια παραδέχτηκε με χιούμορ πως σήμερα έχει αλλάξει γνώμη: «Τώρα που τη βλέπω συνεχώς, ξέρω τι θα ήταν πραγματικά πιο ωραίο… η σωστή στάση. Έτσι όπως είναι, χάθηκε όλη η ενέργεια της εικόνας. Το αποκαλώ “La La Hand”.» Με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από την κυκλοφορία της, η ταινία επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 16 Αυγούστου, προβαλλόμενη σε αίθουσες Dolby Cinema των AMC Theatres.

Το «La La Land», σε σκηνοθεσία του Ντέιμιεν Σαζέλ, απέσπασε έξι Όσκαρ, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Καλύτερης Φωτογραφίας, ενώ κατέκτησε και επτά Χρυσές Σφαίρες, σημειώνοντας ρεκόρ για την απονομή. Η ταινία συγκέντρωσε 447 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, με προϋπολογισμό μόλις 30 εκατομμύρια δολάρια. Ο Γκόσλινγκ τιμήθηκε με Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του ως Σεμπάστιαν, ενός φιλόδοξου πιανίστα που ερωτεύεται τη Μία, μια επίδοξη ηθοποιό την οποία υποδύεται η Έμα Στόουν. Η Στόουν κέρδισε αργότερα το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της.
Παράλληλα, βρίσκεται ήδη σε ανάπτυξη και ένα μιούζικαλ του «La La Land» για το Broadway, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία πρεμιέρας.
Το τρέιλερ για την επέτειο των 10 χρόνων της ταινίας:
